Robotplæneklipper service

Hos Elite Park & Have udfører vi komplet robotklipper service. Vi kalder det et kurophold på robothotel!

Din robotplæneklipper har været i gang hele foråret og sommeren fra morgen til aften for at klare dagens græsklipning. Du har i ro og mag kunnet lave alt andet end at tage arbejdstøjet på og skubbe afsted med en græsslåmaskine i din have. Din plæneklipperrobot har klaret det for dig, uanset om din græsplæne er stor eller lille. 

Vi har stor erfaring indenfor robotplæneklipper fra Husqvarna, Stihl, Honda og Stiga, som vi også sælger i butikken og vores online shop. Se vores udvalg her af robotplæneklippere. Vi servicerer også Gardena.

Nu er tiden inde til, at din robotplæneklipper skal holde vinterpause og lade græsset gå i dvale. Det er derfor helt aktuelt at få en robotservice for at robotplæneklipperen kan være klar til den nye sæson. Hvis du får lavet fuldt serviceeftersyn på din robot i november og marts, skal du ikke vente utålmodigt på, at den er færdig med eftersynet og kan komme i gang på græsplænen. Den er nemlig klar til at komme på græs, når foråret er over os! Så kan du starte den, når det passer dig. 

Hos Elite Park & Have tilbyder vi tre slags robotservice på vores robothotel:

Bronze pakke   999  kr.

Komplet eftersyn med udskiftning af kniv, opdatering af maskinen og rengøring.

Sølv pakke    1.399 kr.

Komplet eftersyn med udskiftning af kniv, opdatering af maskinen og rengøring. Her får du opbevaret din robotklipper hos os vinteren over inden døre. Robotplæneklipperen skal være i en temperatur over 10 grader for at batteriet ikke bliver beskadiget.  

Guld pakke    1.999 kr.

Her er luksus for dig og din robotklipper, hvor vi henter din robotplæneklipper på din adresse. Derefter får den et grundigt eftersyn med udskiftning af kniv, opdatering af maskinen og rengøring. Vi opbevarer din robotklipper hos os vinteren over inden døre. Når foråret kommer, bringer vi din robotklipper hjem igen og sætter den i gang. 

Kontakt os på telefon 86106301 hverdage mellem 7:30-17:00 eller skriv en mail på elite@eliteparkhave.dk

Vi ser frem til at servicere din robot på vores robothotel!